Cuvântul Primarului

Suntem fericiţi să vă prezentăm site-ul web official al Comunei Răuceşti, un site creat ca mijloc de comunicare şi în acelaşi timp interfaţă cu dumneavoastră..

Pe măsură ce veţi parcurge aceste pagini virtuale veţi afla informaţii despre comuna Răuceşti şi oamenii săi.

Vizitând site-ul nostru veţi fi mereu la curent cu cele mai recente evenimente ale Comunei Răuceşti, activităţile oamenilor de aici, precum şi activităţile Consiliului Local.

În acţiunea administraţiei noastre, trecutul si prezentul sunt premize importante, dar ţinta noastră este viitorul. Ceea ce înseamnă ca nevoile si aspiraţiile oamenilor, problemele comunei şi soluţiile ce se impun sunt preocupările noastre permanente.

Vom continua proiectele în curs şi vom începe şi altele.

Nu a fost uşor, dar am găsit drumul şi vom reuşi. Se spune că fericirea nu este o ţintă ci mai degrabă drumul într-acolo. Vom parcurge acest drum, atenţi la oameni şi la nevoile lor, ca şi până acum.

De asemenea veţi avea posibilitatea să transmiteţi orice sugestie prin e-mail atât mie, precum şi echipei pe care o conduc. Sperăm să vă oferim soluţii cât mai concrete despre modalitaţile prin care Primaria Răuceşti si site-ul nostru vă pot ajuta într-un mod cât mai eficient pentru ca dumneavoastră să fiţi mai bine informat.

Tuturor celor ce veţi parcurge această pagina de web – oaspeţi sau localnici – vă adresez salutul meu şi al întregii mele echipe.


 

Cu cele mai bune sentimente,
Primar,
Bălăjel Dumitru

Logon
Informatii utile