Regulamentul general privind protecția datelor



Datele cu caracter personal sunt orice informație care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie și ele date cu caracter personal.

Datele cu caracter personal care au fost anonimizate, criptate sau pseudonimizate, dar pot fi utilizate pentru reidentificarea unei persoane rămân date cu caracter personal și sunt vizate de RGPD.

Acest site respecta legislatia romana in vigoare pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Acest site nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta. In acelasi timp insa, acest site poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor sale.

Acest site colecteaza informatii de la utilizatorii sai din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc site-ul si prin intermediul cookieurilor..

Atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dumneavoastra : ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in site. Acest site inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata. Utilizam servicii externe companiei de analiza a traficului – cum sunt cele puse la dispozitie de Google Analytics

Drepturile tale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ai urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in conditiile prevazute de lege:

1. Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la tine pe care le detinem;

2. Dreptul la corectarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;

3. Dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor tale cu caracter personal;

4. Dreptul de a iti retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimtamant. Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului de dinaintea retragerii acestuia;

5. Dreptul la stergerea datelor tale cu caracter personal, in situatiile in care ti-ai retras consimtamantul, cand prelucrarea nu mai este necesara sau cand prelucrarea respectiva este contrara legii;

6. Dreptul la portabilitatea datelor ce iti permite sa transmitem o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la tine catre o entitate indicata de tine.

In cazul in care ai intrebari cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau daca doresti sa ne trimiti o cerere sau sa ne contactezi pe adresa de e-mail.

Vom analiza fiecare cerere si te vom informa cu privire la actiunile intreprinse, in cel mai scurt timp posibil, in termen de maximum o luna de zile. In cazul in care vom avea nevoie de mai multe informatii de la tine sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii tale, te vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiza corespunzatoare a cererii tale.

Prezenta politica de confidentialitate si protectia datelor poate suporta modificari in functie de reglementarile legale sau pentru a urma recomandarile oferite de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.


Informații privind protecția datelor cu caracter personal


Regulamentul general privind protectia datelor nr.679 din 27 aprilie 2016


Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal






Nr. Denumire document Deschide
1 CERERE PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI DE ACCES Deschide
2 CERERE PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI DE RECTIFICARE Deschide
3 CERERE PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI LA ŞTERGEREA DATELOR ( ,,dreptul de a fi uitat”) Deschide
4 CERERE PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI LA RESTRICŢIONAREA PRELUCRĂRII Deschide
5 CERERE PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI LA PORTABILITATEA DATELOR Deschide
6 CERERE PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI LA OPOZIŢIE Deschide
7 Declaraţie de consimţământ privind prelucrarea datelor personale Deschide