Sari la conținut Salt la bara laterală stângă Salt la bara laterală dreaptă Salt la Footer

„Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte”

Pe data de 20 iulie 2011, va avea loc lansarea oficială a proiectului “Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte” care se va realiza prin organizarea unei conferinţe de presă.

Conferinţa de presă va constitui atât o modalitate de a aduce la cunostinţa tuturor celor interesaţi, scopul şi obiectivele proiectului, dar şi prilej de discuţii şi shimburi de idei despre modul de implementare al proiectului, necesitatea implicării active, alături de echipa de proiect, şi a organizaţiilor şi instituţiilor locale, precum şi importanţa suportului mass-media. Fiecare participant va primi câte o mapă de prezentare, care va conţine materiale informative cu privire la scopul, obiectivele şi activităţile proiectului.

Scopul proiectului este de a conştientiza problemele actuale ale mediului generate de activitatea umană şi necesitatea de a forma la elevi o motivaţie solidă pentru protecţia naturii, convingeri şi comportamente ecologice adecvate, dezvoltarea responsabilităţii pentru menţinerea sănătăţii mediului, astfel încât, elevii, adulţii de mâine, să devină factori activi în acţiunea de ocrotire a naturii, pentru că sănătatea noastră începe cu sănătatea mediului!

Sistemul educaţional este menit să dezvolte şi să formeze la elevi gândirea şi concepţia ecologică, o conduită nouă faţă de mediul înconjurător, în aşa fel încât fiecare să devină conştient de rolul şi locul său în natură şi în colectivitatea din care face parte.

Mai multe date despre acest proiect pe site-ul: www.eco-raucesti.ro

Sari la conținut