Sari la conținut Salt la bara laterală stângă Salt la bara laterală dreaptă Salt la Footer

Video Ecologizare parau Sarata – proiect Strajerii naturii

Strajerii naturii
Jurnal de voluntar – capitolul I
Daca nu ne pasa de noi, macar sa ne pese de vietatile pe care Dumnezeu ni le-a lasat; daca totusi acesti melci inca mai exista, inseamna ca mai putem gasi o speranta si ca nu am ajuns in stadiul de distrugere totala!
Activitatea de astazi ne-a facut sa constientizam gravitatea situatiei in care se afla mediul inconjurator.Cu o politica de mediu nationala care nu functioneaza asa cum ar trebui, cu o politica europeana de mediu care nu este implememtata in mod corect, tot ceea ce i-a mai ramas Romaniei, in momentul de fata, sunt “miscarile de voluntariat” de acest gen. Am fost dezamagiti sa vedem si sa “atingem” inconstienta de care oamenii au dat dovada de-a lungul timpului, fiind martorii lipsei de educatie a multora. Este inacceptabil ca gunoaiele sa fie aruncate la intamplare; noile generatii trebuie sa dea dovada de mai multa intelepciune.
Suntem constienti de faptul ca problemele nationale de mediu nu constau doar in deseurile depozitate in locuri necorespunzatoare, insa credem cu tarie ca actiunile noastre ajuta intr-o oarecare masura mediul inconjurator. Mai mult, ne dorim ca activitatile pe care le vom intreprinde in cadrul proiectului “Strajerii naturii” sa traga un semnal de alarma in privinta degradarii mediului si mai mult decat atat, ne dorim sa facem oamenii din jurul nostru sa constientizeze problemele Pamantului!

articol din Ziar Tg. Neamt – Strajerii naturii

Sari la conținut